Website Logo
Koningsvaren Ermelo.png

Begrafenis Ermelo

Voor een begrafenis in Ermelo biedt de begraafplaats Koningsvaren aan de Varenlaan, grenzend aan het Centraal Veluws Natuurgebied, een mooie laatste rustplaats. Dit gebied is in de eerste plaats ingericht als gedenkpark voor nabestaanden en straalt dit dan ook uit met veel groen en een rustige omgeving. Op de begraafplaats zijn graven beschikbaar met verschillende looptijden. Alleen grafkelders kunnen van tevoren worden aangekocht. Als u vragen heeft over een begrafenis in Ermelo, neemt u dan gerust contact met ons op.

Begrafenis Putten

In Putten is er op twee plaatsen de mogelijkheid om te begraven. Op de Nieuwe Algemene begraafplaats aan de Engweg zijn door herinrichting weer nieuwe graven vrijgekomen. Verder kan er begraven worden op de algemene begraafplaats Schootmanshof aan de Hoflaan. De rouwplechtigheid kan plaatsvinden in één van de kerken of in de aula bij begraafplaats Schootmanshof. Als u vragen heeft over een begrafenis in Putten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Putten begraafplaats.png
Begraafplaats Harderwijk.png

Begrafenis Harderwijk


In Harderwijk is er op twee plaatsen de mogelijkheid om te begraven. Op de begraafplaats Oostergaarde aan het Oosteinde worden er graven opnieuw uitgegeven. Oostergaarde is een begraafplaats in een parkachtige omgeving en is al langere tijd in gebruik. Samen met de beheerder kan daar een graf worden uitgezocht. Sinds 2003 is begraafplaats Elzenhof aan de Walstein in gebruik. Ook hier is er de mogelijkheid om een graf uit te zoeken. Als u vragen heeft over een begrafenis in Harderwijk, neem dan gerust contact met ons op.

Begrafenis Nunspeet

In Nunspeet zijn twee begraafplaatsen. Op de Oude Begraafplaats aan de Eperweg worden geen nieuwe graven meer uitgegeven, maar wordt alleen nog bijgezet in bestaande graven. Op de begraafplaats Nunspeet-West aan de Van Oordtstraat worden wel nieuwe graven uitgegeven. De begrafenisplechtigheid kan worden gehouden in één van de kerken of in de aula aan de Van Oordtstraat. Als u nog vragen heeft over een begrafenis in Nunspeet, neem dan gerust contact met ons op.

Begraafplaats Nunspeet.png