Website Logo

Ervaringen

Benieuwd wat de ervaringen zijn van de families, waarvoor wij een begrafenis verzorgd hebben? 
Lees hier meerdere ervaringen.

Respect

 Als familie kijken we terug op een verdrietige maar waardevolle tijd waar Karel op de achtergrond een mooie rol in had. Hij staat open voor alle vragen en is heel flexibel in alle keuzes die er gemaakt kunnen worden. En bovenal gaat alles met heel veel respect. Voor de kleinste kinderen is er ook een heel mooi boekje, waarin alle moeilijke woorden en dingen uitgelegd worden. Dank voor de goede zorgen en gesprekken!

Fam. van Looijengoed, Ermelo

Bijzondere aandacht voor kinderen

Karel en Coby hebben op hun eigen –innemende- wijze het afscheid en de begrafenis van onze vader voor ons onvergetelijk gemaakt. Niets was hen teveel om onze wensen zoveel als mogelijk uit te voeren. Ook de afstand leverde geen problemen op. In de bijzondere aandacht voor de (jonge) kleinkinderen hebben zij ons hart geraakt

Familie Wentink, Doetinchem

Tot in de kleinste details

Wij willen Karel en Coby Pul hartelijk danken voor de professionele en respectvolle wijze waarop de verzorging en de uitvaart van onze man, vader, opa en grootopa is gedaan.  Ook de zorg na de uitvaart was geweldig. Alles werd tot in de kleinste details geregeld. Dankbaar kijken wij hierop terug.

Familie Klaassen, Harderwijk     

Wens

Hoe fijn als een begrafenisondernemer de sfeer van de familie goed aanvoelt en daarop afstemt. En wat voor wens we ook hadden, het kon geregeld worden. Een hele dikke pluim voor Karel en Coby.

Familie Troost, Ermelo

Warm en betrokken

Warm - betrokken - proactief - nauwkeurig - flexibel. Met deze woorden geven we weer hoe wij Karel en Coby Pul hebben leren kennen in hun werk na het overlijden van onze man, vader en opa. Juist in dagen van verdriet is het ontzettend fijn om volledig te kunnen vertrouwen op mensen die de dingen voor je regelen. Daarnaast zijn het ook ‘gewoon’ heel fijne mensen! We vonden het ook mooi om gebruik te kunnen maken van de opbaarkamer en de zaal voor de condoleance. Alles is keurig verzorgd.

Familie Loedeman, Ermelo

Een luisterend oor

Wij hebben grote waardering voor de liefde- en respectvolle manier waarop alles geregeld werd. Er was veel begrip en altijd een luisterend oor. Wij danken u hartelijk voor alle hulp en bijstand.

R. Peet-Woudenberg, kinderen en kleinkinderen, Ermelo

Keurig

Wij hebben het als heel fijn en prettig ervaren dat jullie de hele verzorging en begrafenis van onze man en vader in goede orde hebben doen verlopen. We willen jullie dan ook bedanken in deze voor ons zo droevige tijd dat jullie dit keurig hebben verzorgd. 

Mw W. Kieboom-Ponte, kinderen en kleinkinderen, Putten

Rustplaats Weydehof, een mooie ruimte

Binnen drie jaar hebben we als familie drie maal een beroep gedaan op de begrafenisverzorging van Karel Pul en dat tot een ieders tevredenheid. Het is heel fijn om iemand te hebben die veel dingen voor je regelt, juist in de dagen na een overlijden, als er al zoveel op je afkomt. Karel zorgt, denkt mee, geeft invulling aan wensen en is de vliegende keep op de achtergrond. Tot in de kleinste dingen zorgt Karel ervoor dat alles goed verloopt.

We hebben ook gebruik gemaakt van de opbaarkamer bij Rustplaats Weydehof. Het is een mooie ruimte waar je in alle rust als familie een poosje kan zijn. Hartelijk dank voor alle zorg en meeleven!

Rineke Bleijenberg-Smits uit Voorthuizen

Objectief

Als familie hebben we Karel Pul Begrafenisverzorging rond de begrafenis van onze moeder als meelevend en vriendelijk ervaren. In het voorbereidende gesprek heeft Karel ons objectief de verschillende mogelijkheden geschetst en vervolgens zorgvuldig uitgewerkt. We hebben ook gebruik gemaakt van de warme zaalruimte van Rustplaats Weydehof en zijn daar attent ontvangen en geholpen. Dankbaar kijken wij terug op een uitstekend verzorgde dag.

Familie Hijmissen Ermelo

Waardevol afscheid

Als familie zijn wij dankbaar, dat in een periode van verdriet en afscheid nemen, Karel en Coby door hun deskundige en liefdevolle manier van werken, de herinnering aan deze dagen erg waardevol voor ons hebben gemaakt!

Familie Van de Beek, Biddinghuizen- Doornspijk

'Wat een mooi plekje is Rustplaats Weydehof!'

Dag Coby en Karel,

Bij deze willen wij jullie hartelijk danken voor de steun en zorg na het overlijden van mijn (schoon)vader. Het deed ons goed hoe respectvol, betrokken en meedenkend jullie waren. De liefde voor het vak in een moeilijke tijd voor nabestaanden,doen jullie meer dan goed.
Nogmaals veel dank. En wat een mooi plekje is Rustplaats Weydehof!

Joop en Ineke de Kwant, Ermelo- Capelle aan de IJssel 

Verzorgd

Wat is het fijn als er in moeilijke en verdrietige dagen alles voor je geregeld en verzorgd wordt. Dit was onze ervaring met de verzorging en begrafenis van onze man, vader en opa. Karel en Coby namen alle tijd voor ons en alles ging in gemoedelijke en ontspannen sfeer.

Onze dank daarvoor.  

Familie van den Hoorn,  Putten