Website Logo

Benieuwd wat de ervaringen zijn van de families, waarvoor wij een begrafenis verzorgd hebben? 
Lees hier meerdere ervaringen.

Liefdevol en warm

Karel en Coby hebben ons op een hele liefdevolle en warme manier aan de hand genomen tijdens een moeilijk proces van verlies. Van het begin tot het einde hebben wij ons veilig en vertrouwt gevoeld. Er was een band waarin wij, als gezin, altijd de ruimte hebben gekregen om onze wensen te vertellen.

Karel en Coby hebben altijd met ons meegedacht en zich aangepast. Ze hebben meegeleefd met ons proces en stonden 24/7 voor ons klaar. Wij zijn super dankbaar voor Karel en Coby. Dankzij hen was het eerste deel van onze verwerking een stukje makkelijker.

Familie  Zoetebier, Kootwijkerbroek

Gehoord gevoeld

Tijdens een emotionele en roerige periode in ons leven zijn de medewerkers van begrafenisverzorging Pul een enorme steun voor ons geweest. Op een natuurlijke wijze hebben Karel en zijn vrouw ons bijgestaan in een heftige periode. We hebben ons als familie gehoord gevoeld in het realiseren van onze wensen. We zijn Karel en zijn vrouw daar dan ook zeer dankbaar voor. 

Fam. de Groot, Ermelo

Transparant

De begeleiding tijdens het overlijden en begraven van mijn vader hebben wij als gezin heel prettig en respectvol ervaren.
Alles verliep bijzonder goed. De locatie is erg mooi en netjes onderhouden.
Transparante en duidelijke factuur, ook niet onbelangrijk in een periode waarin je emotioneel bent.
Bij Karel en zijn vrouw voel je de passie en roeping voor dit bijzondere beroep. En dat is precies wat je als familie nodig hebt!
Karel, Coby en medewerkers ga zo door en voel jullie gedragen door God om dit bijzondere werk te mogen doen.

Fam. van Loo, Ermelo

We kunnen niet bedenken wat er beter had gekund...

Zeer tevreden en dankbaar zijn wij over de begeleiding van Karel, na het overlijden van mijn man en onze vader, opa en overgrootvader, Gerrit van den Berg. 

Respectvol, stijlvol en liefdevol zijn kernwoorden die aangeven op welke wijze er te werk is gegaan. Alles werd tot in de puntjes geregeld, niets was er teveel. En dit is nu net wat je op zo'n moment als rouwdragenden nodig hebt, dat alle 'regeldingen' je uit handen genomen worden en je je kunt concentreren op het afscheid van een geliefde. Heel hartelijk dank, Karel, Coby en medewerkers!

Wij zien hier in dankbaarheid op terug en kunnen deze begrafenisondernemer dan ook van harte aanbevelen!

Familie Van den Berg, Ermelo

Begeleiding en ondersteuning

Een uitvaart is een rollercoaster van emoties en veel verdriet. En dan moet er nog zoveel geregeld worden.

We zijn als familie vol lof over de begeleiding en ondersteuning die Karel en zijn vrouw ons heeft gegeven in deze periode. Ze staan altijd voor je klaar, geen vraag is te veel. In alle rust nemen ze alle tijd voor je.We hebben dit dan ook als zeer prettig ervaren. Mochten we in de toekomst weer een geliefde moeten missen, dan zouden we dit weer in de liefdevolle verzorging aan hen uitbesteden. 

Fam. Kleijer, Ermelo

Respectvol

De begeleiding tijdens het overlijden van onze moeder hebben wij als gezin heel prettig en respectvol ervaren .

Het was persoonlijk warm en veel toewijding, Karel en Coby hadden alle tijd voor je 

Fam. Hop, Harderwijk

Veel steun

Tijdens de heftige periode van overlijden van onze dochter hebben wij veel steun ontvangen bij de organisatie van een waardige opbaring thuis.
Ook de begrafenis vanuit de Oude Kerk was door Karel en Coby Pul op een bijzondere
en plechtige wijze geregeld, waarvoor hartelijk dank

Fam. Wagenmakers- van Wijde

Respect

 Als familie kijken we terug op een verdrietige maar waardevolle tijd waar Karel op de achtergrond een mooie rol in had. Hij staat open voor alle vragen en is heel flexibel in alle keuzes die er gemaakt kunnen worden. En bovenal gaat alles met heel veel respect. Voor de kleinste kinderen is er ook een heel mooi boekje, waarin alle moeilijke woorden en dingen uitgelegd worden. Dank voor de goede zorgen en gesprekken!

Fam. van Looijengoed, Ermelo

Waardevol

Lieve mensen, 

We hebben jullie begeleiding en hulp na het overlijden van onze moeder als waardevol en fijn ervaren. Jullie zijn respectvol, persoonlijk, betrokken en integer. Karel, je gaf duidelijke informatie en was flexibel. Coby, je kende zelfs namen van de kleinkinderen. Jullie werken vanuit je hart! Kortom, professioneel vanuit empathie. Heel erg bedankt! 

Fam. van Wageningen, Putten

Met raad en daad

Wij zijn heel blij over hoe jullie ons in deze verdrietige periode met raad en daad hebben bijgestaan. Dit was geweldig, wij willen jou en je vrouw hiervoor hartelijk bedanken! 

Familie Boterenbrood, Ermelo

Bijzondere aandacht voor kinderen

Karel en Coby hebben op hun eigen –innemende- wijze het afscheid en de begrafenis van onze vader voor ons onvergetelijk gemaakt. Niets was hen teveel om onze wensen zoveel als mogelijk uit te voeren. Ook de afstand leverde geen problemen op. In de bijzondere aandacht voor de (jonge) kleinkinderen hebben zij ons hart geraakt

Familie Wentink, Doetinchem

Tot in de kleinste details

Wij willen Karel en Coby Pul hartelijk danken voor de professionele en respectvolle wijze waarop de verzorging en de uitvaart van onze man, vader, opa en grootopa is gedaan.  Ook de zorg na de uitvaart was geweldig. Alles werd tot in de kleinste details geregeld. Dankbaar kijken wij hierop terug.

Familie Klaassen, Harderwijk     

Wens

Hoe fijn als een begrafenisondernemer de sfeer van de familie goed aanvoelt en daarop afstemt. En wat voor wens we ook hadden, het kon geregeld worden. Een hele dikke pluim voor Karel en Coby.

Familie Troost, Ermelo

Warm en betrokken

Warm - betrokken - proactief - nauwkeurig - flexibel. Met deze woorden geven we weer hoe wij Karel en Coby Pul hebben leren kennen in hun werk na het overlijden van onze man, vader en opa. Juist in dagen van verdriet is het ontzettend fijn om volledig te kunnen vertrouwen op mensen die de dingen voor je regelen. Daarnaast zijn het ook ‘gewoon’ heel fijne mensen! We vonden het ook mooi om gebruik te kunnen maken van de opbaarkamer en de zaal voor de condoleance. Alles is keurig verzorgd.

Familie Loedeman, Ermelo

Een luisterend oor

Wij hebben grote waardering voor de liefde- en respectvolle manier waarop alles geregeld werd. Er was veel begrip en altijd een luisterend oor. Wij danken u hartelijk voor alle hulp en bijstand.

R. Peet-Woudenberg, kinderen en kleinkinderen, Ermelo

Dankbaar

Ik kijk met een goed gevoel en dankbaarheid terug. Het voelde meteen vertrouwd en goed. Een persoonlijk gesprek, het meedenken en meebewegen als het nodig was. Het ging zoals ik graag wilde. Het gaf stabiliteit en rust in de drukte die je moet verwerken. Heel veel dank voor alle goede zorgen.

Fam. Born, Putten

Rustplaats Weydehof, een mooie ruimte

Binnen drie jaar hebben we als familie drie maal een beroep gedaan op de begrafenisverzorging van Karel Pul en dat tot een ieders tevredenheid. Het is heel fijn om iemand te hebben die veel dingen voor je regelt, juist in de dagen na een overlijden, als er al zoveel op je afkomt. Karel zorgt, denkt mee, geeft invulling aan wensen en is de vliegende keep op de achtergrond. Tot in de kleinste dingen zorgt Karel ervoor dat alles goed verloopt.

We hebben ook gebruik gemaakt van de opbaarkamer bij Rustplaats Weydehof. Het is een mooie ruimte waar je in alle rust als familie een poosje kan zijn. Hartelijk dank voor alle zorg en meeleven!

Rineke Bleijenberg-Smits uit Voorthuizen

Objectief

Als familie hebben we Karel Pul Begrafenisverzorging rond de begrafenis van onze moeder als meelevend en vriendelijk ervaren. In het voorbereidende gesprek heeft Karel ons objectief de verschillende mogelijkheden geschetst en vervolgens zorgvuldig uitgewerkt. We hebben ook gebruik gemaakt van de warme zaalruimte van Rustplaats Weydehof en zijn daar attent ontvangen en geholpen. Dankbaar kijken wij terug op een uitstekend verzorgde dag.

Familie Hijmissen Ermelo

Waardevol afscheid

Als familie zijn wij dankbaar, dat in een periode van verdriet en afscheid nemen, Karel en Coby door hun deskundige en liefdevolle manier van werken, de herinnering aan deze dagen erg waardevol voor ons hebben gemaakt!

Familie Van de Beek, Biddinghuizen- Doornspijk

Wat een mooi plekje is Rustplaats Weydehof!

Dag Coby en Karel,

Bij deze willen wij jullie hartelijk danken voor de steun en zorg na het overlijden van mijn (schoon)vader. Het deed ons goed hoe respectvol, betrokken en meedenkend jullie waren. De liefde voor het vak in een moeilijke tijd voor nabestaanden,doen jullie meer dan goed.
Nogmaals veel dank. En wat een mooi plekje is Rustplaats Weydehof!

Joop en Ineke de Kwant, Ermelo- Capelle aan de IJssel 

Verzorgd

Wat is het fijn als er in moeilijke en verdrietige dagen alles voor je geregeld en verzorgd wordt. Dit was onze ervaring met de verzorging en begrafenis van onze man, vader en opa. Karel en Coby namen alle tijd voor ons en alles ging in gemoedelijke en ontspannen sfeer.

Onze dank daarvoor.  

Familie van den Hoorn,  Putten

Met een goed gevoel op terugkijken

Afscheid nemen na het overlijden van je moeder, schoonmoeder, oma, grootmoeder en betovergrootmoeder kun je maar een keer doen.

Met behulp van Karel is ons dat goed gelukt, waarvoor heel hartelijk dank. Hier kunnen we met een goed gevoel op terugkijken en mee verder.

Familie van Panhuis, Ermelo

Meedenkend, fijn en warm in de omgang

Wij willen Karel en Coby Pul, hartelijk danken voor de prettige en respectvolle manier waarop zij de uitvaart van onze man, vader en opa geregeld hebben. Meedenkend, fijn en warm in de omgang werd alles tot in de puntjes geregeld. Het is fijn dat je in tijden van je grootste verdriet gesteund wordt door mensen die weten wat er gevraagd wordt. Ook de zorg en afhandeling van de uitvaart waren goed geregeld.

Fam. van Santen, Ermelo