Website Logo

Andere diensten

Zoals u het wenst. Wanneer u dit wilt, kunnen wij gebruik maken van andere diensten.

 

Bloemstuk  ~ http://www.bloemwerkermelo.nl

Wij verzorgen grafarrangementen in samenwerking met een gerenommeerde bloemist. 

 

Uitvaart foto- en videografie  ~ http://www.terugkijkenopeenpassendafscheid.nl ~  https://uitvaartmetbeeld.nl

Vastleggen biedt steun. In het verdriet van het moment, gaan veel zaken langs u heen rondom een uitvaart. Terwijl juist een waardig en respectvol afscheid een waardevol element vormt in de rouwverwerking. Het vastleggen van hetgeen voor, tijdens en na de crematie of begrafenis plaatsvindt, betekent daarom voor veel mensen een belangrijke steun.

Terugkijken op een passend afscheid
Wij hebben jarenlange ervaring in het respectvol en zo onopvallend mogelijk vastleggen van uitvaarten. Behalve tijdens de uitvaart, kunnen wij ook thuis of tijdens de condoleance kostbare momenten vastleggen voor later.

 

Grafmonumenten  ~ http://www.alphanatuursteen.nl ~ http://www.artemotions.nl
Het is mogelijk om elk gewenst grafmonument te leveren, tegen een eerlijke prijs. Onze steenhouwerij kan voor u een digitaal ontwerp maken, waarbij uw wensen centraal staan. Ook onderhoud van grafmonumenten kunnen wij voor u regelen.
Een monument dat past bij uw overleden dierbare, kan een traditioneel grafmonument zijn.
Ook kunnen wij, samen met u een uniek monument ontwerpen. Bijvoorbeeld door materialen als glas, brons, metaal of ruwe steen te combineren.

 

Kisten-assortiment  ~ http://www.vanwijkuitvaartkisten.nl
Sinds 2016 gebruiken wij milieu-vriendelijke kisten. Het vroegere spaanplaat hebben wij vervangen door massief populieren hout. Deze kisten vallen in dezelfde prijscategorie. Desgewenst zijn ook massief-eiken kisten leverbaar. Kijk voor onze collectie op bovenstaande site.

 

Dragers  ~ http://www.ferentes.info
We hebben de beschikking over jonge dragers die op een stijlvolle, waardige, professionele wijze de overledene op de schouders naar het graf dragen.